Unishore BedrijfskledingATP InstoneUnited RentalsBDOSBM OffshoreEagle BurgmannSaval BVTENTE NV
NOVTristar IndustriesMiSwacoCt systemes vikingWatson MarlowALFAGOMMAXylem Water Solutions Nederland BV

ATPI VERNIEUWT MANAGEMENTTEAM VERDER MET KOMST VAN DER WOUDE

ATPI VERNIEUWT MANAGEMENTTEAM VERDER MET KOMST VAN DER WOUDE



SCHIPHOL-RIJK, 1 september 2016 - ATPI maakt vandaag bekend dat Michael van der Woude per november 2016 is aangesteld als Regional Head Sales en Account Management voor ATPI Corporate Travel en ATPI Griffinstone. Hij wordt hiermee verantwoordelijk voor een internationaal team van meer dan 25 Travel Management professionals.



Van der Woude, een ervaren manager in de zakelijke reiswereld, zal in deze nieuwe rol Nederland, België en Frankrijk als werkterrein hebben. In deze functie speelt hij een leidende rol in het vergroten van de regionale footprint van ATPI en het verder vormgeven van een klantgericht en evenwichtig commercieel beleid.



“Wij zijn zeer blij dat Michael terugkeert naar ATPI. Met zijn komst bouwen we verder aan de effectieve implementatie van onze regionale strategie en anderzijds verstevigen we, met zijn lokale marktkennis en expertise, de focus op onze grootste markt”, zegt Tom De Clerck, Managing Director van ATPI Nederland, België en Frankrijk. “Door hem toe te voegen aan ons team, benadrukken we onze commitment om klantwaarde-gedreven Travel Managementoplossingen te leveren aan onze klanten.  Michael krijgt daarom alle ruimte om met het ervaren team dynamiek en vernieuwing toe te voegen aan de bedrijfsvisie en werkwijze.’’



De Clerck voegt toe: “ATPI staat als organisatie al 30 jaar lang voor persoonlijke dienstverlening in de zakelijke reiswereld, maar de huidige marktontwikkelingen vragen om vernieuwing en verandering. Ons bedrijf investeert wereldwijd in technologie voor producten en diensten die inspelen op de veranderende informatiebehoeftes en het reizigersgedrag. Het is Michael op het lijf geschreven om de implementatie daarvan tot een regionaal succes te maken.”

 

meer nieuws