Unishore BedrijfskledingATP InstoneUnited RentalsBDOSBM OffshoreEagle BurgmannSaval BVTENTE NV
NOVTristar IndustriesMiSwacoCt systemes vikingWatson MarlowALFAGOMMAXylem Water Solutions Nederland BV

Marc Lammens benoemd tot Managing Director ATPI Corporate Travel en Griffinstone

Marc Lammens benoemd tot Managing Director ATPI Corporate Travel en Griffinstone



Schiphol-Rijk, 6 juli 2017. Als onderdeel van haar wereldwijde groeistrategie heeft de ATPI Group, een van de leidende internationale zakenreis- en evenementenorganisaties, Marc Lammens benoemd tot Managing Director Benelux voor haar zakenreisactiviteiten, inclusief dienstverlening aan de energie- en scheepvaartsectoren. 



Lammens, met een indrukwekkende achtergrond in de reiswereld en zakelijke dienstverlening, begint zijn nieuwe opdracht in augustus. Voorheen bekleedde hij verschillende leidinggevende posities bij onder andere BCD Meetings & Events en KLM. Daarnaast is hij voorzitter van de Raad van Advies van de Marketingfaculteit van de Vrije Universiteit Amsterdam. Met zijn benoeming is het senior management team in de Benelux compleet. Lammens zal het bedrijf naar een nieuw tijdperk leiden, waarbij de focus ligt op service excellence en het verbeteren van de klantgerichtheid. De verdere uitrol van de internationale ATPI propositie en het eerder dit jaar geïntroduceerde business model, zal onder zijn leiding versneld worden. Hiermee speelt het bedrijf in op de behoeftes van de snel ontwikkelende zakelijke reisindustrie. 



Marc Lammens over zijn nieuwe functie: “Nederland is een van ATPI’s meest ontwikkelde markten en de zakelijke reiswereld heeft continu te maken met nieuwe uitdagingen. De lokale organisatie laat weliswaar een hectische periode achter zich, maar het geheel vernieuwde management team heeft al veel substantiële structuurveranderingen en procesoptimalisaties doorgevoerd. Door deze verbeteringen – en een aantal mooie producten die in het najaar worden gelanceerd – ben ik ervan overtuigd dat het bedrijf klaar is voor de toekomst. Ik verheug mij er zeer op om me op zo’n bepalend moment bij het team te voegen. Alle inzet, energie en expertise zal gericht zijn op het verder ontwikkelen van een geweldige groep gedreven mensen. Het ATPI Benelux team is erop gebrand de beste dienstverlening en producten zowel aan onze trouwe klanten te leveren als aan de rest van ondernemend Nederland en België.”



Lammens gaat rapporteren aan Adam Knights in diens rol als Regional Managing Director Groot Brittannië en Frankrijk en Benelux. Knights licht toe: “Bij ATPI opereren we als een verlengstuk van de business van onze klanten. De focus ligt op het leveren van toegevoegde waarde die bijdraagt aan het bedrijfsresultaat van de klant en het behartigen van de belangen van hun reizigers. Dit doen we op zo’n manier dat het aansluit bij de betreffende bedrijfscultuur en – kenmerken. Ik heb er alle vertrouwen in dat Marc, met zijn expertise in marktontwikkeling en people management, de klantgerichtheid van de organisatie zal vergroten en van grote waarde zal zijn voor onze ervaren Benelux operatie en het team.”

 

meer nieuws