Unishore BedrijfskledingATP InstoneMekosBDOSBM OffshoreSaval BVTENTE NV

Rittal webinar IoT on the Edge – hoe kies je het beste Edge koelsysteem

Internet of Things, daar krijgen wij bij Rittal een stijgend aantal vragen over. We merken duidelijk dat het onderwerp bij steeds meer van onze klanten en partners een plek op de agenda krijgt. Er zijn veel vragen over hoe IoT gebruikt kan worden in bestaande processen en omgevingen.
 
Bijna elk apparaat is tegenwoordig verbonden in een groot netwerk en kan met andere apparaten communiceren. Zonder tussenkomst van mensen. Ook binnen uw bedrijf zijn er vele devices die verbinding met elkaar leggen via het netwerk. Hierdoor kunnen processen in uw bedrijf geautomatiseerd worden en speelt u sneller in op eventuele disfunctionaliteiten die voor uitval van uw apparaten kunnen zorgen.
 
Rittal zet IoT graag centraal in kennissessie en daarom geeft Elbert Raben op 22 augustus a.s. een webinar over de keuze van het beste Edge koelsysteem.
 
Nieuwe netwerk apparatuur vraagt om additionele koeling en de kosten van uitval worden alleen maar hoger. Het strategische belang voor veel bedrijven is duidelijk, het reduceren van de risico’s. De toename van IT-load creëert unieke uitdagingen voor onder andere adviseurs, HVAC deskundigen en systemintegrators voor de juiste koeloplossing in een Hybrid Cloud omgeving.
 
Dit webinar verkent de variabelen in de wereld van Edge Computing met de nadruk op energie efficiënte koeling binnen uw eigen IT omgeving. Elbert Raben geeft u een checklist van de eisen die specifiek zijn voor "the Edge" voor zowel bestaand als nieuwe rack- als rij gebaseerde koeloplossingen.
 
Aanmelden voor dit webinar is mogelijk op het Rittal blogplatform
 
NOVTristar IndustriesMiSwacoCt systemes vikingALFAGOMMAKabelWartel - HummelXylem Water Solutions Nederland BV