Unishore BedrijfskledingATP InstoneMekosBDOSBM OffshoreSaval BVTENTE NV
NOVTristar IndustriesMiSwacoCt systemes vikingALFAGOMMAKabelWartel - HummelXylem Water Solutions Nederland BV

Nieuws

 • US Oil and Gas Merger Deals Hit $9.8B in July

  $9.89 billion worth of oil and gas industry merger and acquisition deals were announced in the United States last month.

 • Maritiem Festival bij Maritiem Museum Rotterdam

  Op 31 augustus, 1 september en 7, 8 september organiseert het Maritiem Museum Rotterdam het Maritiem Festival. Twee weekenden lang zijn alle historische schepen in de haven toegankelijk, er zijn bijzondere gastschepen, techniekworkshops, kinderactiviteiten, rondvaarten en zondags is er muziek. Het eerste weekend (zaterdag 31 augustus en zondag 1 september) kan het publiek aan de […] The post Maritiem Festival bij Maritiem Museum Rotterdam appeared first on Maritiem Nieuws.nl.

 • Prinses Beatrixsluis twee weekenden in september en oktober volledig gestremd

  De Prinses Beatrixsluis is twee weekenden in september en oktober 2 x 12 uur volledig gestremd. Dit is nodig om ook de laatste sluiskolk aan te sluiten op het nieuwe bediensysteem en om de laatste veiligheidstesten te kunnen doen. De stremmingen zijn van zondag 15 september 20.00 uur tot maandag 16 september 08.00 uur en […] The post Prinses Beatrixsluis twee weekenden in september en oktober volledig gestremd appeared first on Maritiem Nieuws.nl.

 • Schotten werken aan plannen voor veerdienst tussen Eemshaven en Edinburgh

  Het Schotse bedrijf TEC-Farragon heeft vergevorderde plannen voor een veerdienst tussen de Eemshaven en het Schotse Rosyth, bij Edinburgh. Met deze dienst bereiden de Schotten zich voor op de nadrende Brexit. Het gaat hier voornamelijk om het vervoeren van vracht, maar ook een groot aantal passagiers en auto’s kunnen mee, meldt RTV Noord. Voor de […] The post Schotten werken aan plannen voor veerdienst tussen Eemshaven en Edinburgh appeared first on Maritiem Nieuws.nl.

 • Oil Up After Report Indicates Falling US Stockpiles

  Oil climbed after an industry report indicated that U.S. crude inventories fell for the first time in three weeks.

 • Opnieuw op zoek naar afval MSC Zoe

  Er ligt nog steeds troep die MSC Zoe heeft gemaakt na het verlies van de containers in zee. Rijkswaterstaat is daarom begonnen met het vervolg van de pilot Hot Spot Net Catching om klein afval op te vissen dat afkomstig is van het schip. Het werk wordt uitgevoerd door een vissersschip, in bezit van de […] The post Opnieuw op zoek naar afval MSC Zoe appeared first on Maritiem Nieuws.nl.

 • Hoe een bezoek aan TIV 2019 je maakbedrijf toekomstbestendig maakt

  Over een maand trapt de Technisch Industriële Vakbeurs 2019 groots af. TIV 2019 staat bekend als hét evenement voor de maakindustrie. Op 17, 18 en 19 september ervaar je hier als eerste de nieuwste producten, innovaties en trends voor je bedrijf en leer je meer over dé oplossingen voor je vraagstukken rondom productie en personeel. Veel bezoekers gingen je al voor. Heb jij je bezoek aan de TIV 2019 al gepland staan? Hieronder deel ik 3 redenen waarom een bezoek meer dan de moeite waard is.

 • Rigzone Survey Highlights Midstream Workers' Top Companies

  Midstream workers select their top companies in Rigzone's 2019 Ideal Employer Survey.

 • Megamax schip MSC Gülsün doet voor het eerst Europa aan

  Het grootste containerschip ter wereld, de MSC Gülsün, heeft voor het eerst Europa aangedaan. Het megamax schip, met een recordcapaciteit van maar liefst 23.756 teu, startte een aantal weken geleden zijn koers vanuit Noord-China. MSC Gülsün werd in Zuid-Korea gebouwd door Samsung Heavy Industries (SHI) en heeft een vierhonderd meter lengte en zestig meter breedte. […] The post Megamax schip MSC Gülsün doet voor het eerst Europa aan appeared first on Maritiem Nieuws.nl.

 • Doorstart Moonen Yachts met nieuwe Australische eigenaren

  De Brabantse bouwer van luxejachten Moonen Yachts, wat vorige maand nog failliet werd verklaard, maakt een doorstart. Het Australische echtpaar Matthew en Louise Baxter zijn de nieuwe eigenaren van de Nederlandse scheepswerf. Matthew Baxter, een succesvolle Australische ondernemer die in 1972 de A M Group oprichtte, en zijn vrouw Louise raakten vorig jaar geïnteresseerd in […] The post Doorstart Moonen Yachts met nieuwe Australische eigenaren appeared first on Maritiem Nieuws.nl.

meer nieuws