Unishore BedrijfskledingATP InstoneMekosBDOSBM OffshoreSaval BVTENTE NV

11 mei 2017: Next Level Inspiratie-event voor paneelbouwers

11 mei 2017: Next Level Inspiratie-event voor paneelbouwers
 
Dankzij de voortschrijdende digitalisering en robotisering verandert de Nederlandse maakindustrie in hoog tempo. Het is belangrijk om in deze nieuwe industriële revolutie mee te schakelen. Ook voor de paneelbouw. Daarom organiseren Eplan en Rittal op 11 mei a.s. het Next Level Inspiratie-event.
 
Tijdens dit event gaan toonaangevende bedrijven uit de paneelbouw in op vragen: Hoe kun je meegaan met klanten die steeds sneller en op maat producten geleverd willen hebben? Wat betekent zo’n transformatie in de praktijk voor het operationele proces en voor de werkplaatsinrichting?
 
De menselijke kant
Maar deze revolutie vraagt niet alleen om technologische oplossingen. Het gaat ook om een andere rol voor de medewerkers en het verleggen van verantwoordelijkheden naar bijvoorbeeld zelfsturende teams. Daarom laat ook een psycholoog haar licht over deze transformatie schijnen. Want hoe motiveer je mensen bij veranderingen waar ze zelf niet om gevraagd hebben?
 
Meer informatie
Kortom, het Next Level Inspiratie-event zet aan het denken, geeft antwoorden op vragen en nodigt uit om met vakgenoten in gesprek te gaan. Het programma gaat op 11 mei om 12.30 uur van start en eindigt rond 19.30 uur. Meer informatie is te vinden op www.nextlevel4industry.nl/event U kunt zich hier ook aanmelden.
 
NOVTristar IndustriesMiSwacoCt systemes vikingALFAGOMMAKabelWartel - HummelXylem Water Solutions Nederland BV