Unishore BedrijfskledingATP InstoneMekosBDOSBM OffshoreSaval BVTENTE NV
NOVTristar IndustriesMiSwacoCt systemes vikingWatson MarlowALFAGOMMAKabelWartel - HummelXylem Water Solutions Nederland BV

Eerste virtuele beurs van Rittal


Wereldprimeur beleven tijdens live chatOp 6 en 7 juni organiseert Rittal een virtuele beurs rondom de nieuwe vloerstaande kast VX25.

Live presentaties met chatfunctie, interactieve workshops en gedachtewisselingen met Rittal-experts geven een uitgebreid beeld van deze wereldprimeur.

Klanten en geïnteresseerden hebben gratis toegang tot de virtuele beurs via www.rittal.de/virtuellemesse.Hannover Messe gemist? Geen probleem. Via een virtuele beurs presenteert Rittal de nieuwe aanbouwkast VX25 opnieuw aan een internationaal publiek. Op 6 en 7 juni biedt de systeemaanbieder van 09.00 tot 17.00 uur via internet een digitaal platform om klanten en geïnteresseerden op de hoogte te brengen van de nieuwste ontwikkelingen in de kasttechniek.Deelnemers kunnen zich daarbij door live presentaties met chatfunctie en interactieve workshops laten overtuigen van de voordelen en mogelijkheden van de nieuwe vloerstaande kast VX25. Deskundigen demonstreren de nieuwste functies en montagevoordelen direct op het product. Daarnaast geven ze praktische tips over hoe fabrikanten van besturingen en kasten hun processen kunnen vereenvoudigen en versnellen.Tijdens de virtuele beurs hebben deelnemers de gelegenheid om via live chat direct met elkaar in contact te komen, vragen te stellen en individueel advies in te winnen bij Rittal-specialisten uit de hele wereld.Op 6 juni vindt de virtuele beurs in het Duits plaats en 7 juni in het Engels. Deelname is gratis.Systematische kastinnovatie

De nieuwe vloerstaande kast van Rittal zijn de eerste aanbouwkasten die volledig conform de behoefte aan hogere productiviteit in de besturings- en kastenbouw en de eisen van de Industrie 4.0-waardeketen werden ontwikkeld. Met de slogan „Systematische perfectie.“ belooft Rittal een duidelijke innovatieve sprong die mogelijk werd gemaakt door een brede ervaringsdeskundigheid en een intensieve dialoog met klanten. De VX25 biedt maximale datakwaliteit en datatransparantie, gereduceerde complexiteit, tijdbesparing en veiligheid bij de montage. Meer dan 25 octrooiaanvragen bewijzen de hoge mate van innovatie.

 

meer nieuws